Μια εξαιρετική συνταγή για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και όχι μόνο.Πορτοκάλι και μέλι δίνουν φανταστική γεύση στο χοιρινό μας.Φτιάξτε το και θα αφήσετε τις καλύτερες εντυπώσεις στην οικογένεια και στους καλεσμένους σας!!!
χυμός από ένα πορτοκάλι
χυμός από ένα λεμόνι
2-3 σκελίδες σκόρδο
1 φλ. του καφέ κονιάκ
1 φλ. του καφέ κονιάκ
1 ποτηράκι λάδι
θυμάρι
αλάτι και πιπέρι
1/2 φλ. του καφέ μέλι
1 κ.γ. κορν-φλάουρ
Μαρινάρουμε το κρέας με τους χυμούς και το λάδι για 4-5 ώρες.Βάζουμε το κρέας σε γάστρα ή το τυλίγουμε σε λαδόκολλα ή σε σακούλα ψησίματος μαζί με το σκόρδο ,το θυμάρι ,τη μαρινάτα ,αλάτι και πιπέρι.Ψήνουμε για 2 ώρες στους 180C.Αλείφουμε το κρέας με το μέλι και ψήνουμε για άλλα 10'.Δένουμε το ζωμό της γάστρας με το κορν-φλάουρ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου