2 κούπες κριθαράκι
1 καρότο σε φετάκια
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/3 κούπας σέλινο ψιλοκομμένο
αλάτι,πιπέρι
6 κούπες βραστό ζωμό κρέατος
1 κ.σ.βιτάμ
Σε μια κατσαρόλα ροδίζουμε σε λίγο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και τα καρότα.Προσθέτουμε το κριθαράκι και το ανακατεύουμε να γυαλίσει.Ρίχνουμε το βραστό ζωμό,το σέλινο,αλάτι,πιπέρι και το βιτάμ.Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το κριθαράκι να σιγοβράσει μέχρι να πιει τα υγρά του,περίπου 20 λεπτά.
Αν δεν έχουμε ζωμό μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε έναν κύβο.
1 καρότο σε φετάκια
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/3 κούπας σέλινο ψιλοκομμένο
αλάτι,πιπέρι
6 κούπες βραστό ζωμό κρέατος
1 κ.σ.βιτάμ
Σε μια κατσαρόλα ροδίζουμε σε λίγο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και τα καρότα.Προσθέτουμε το κριθαράκι και το ανακατεύουμε να γυαλίσει.Ρίχνουμε το βραστό ζωμό,το σέλινο,αλάτι,πιπέρι και το βιτάμ.Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το κριθαράκι να σιγοβράσει μέχρι να πιει τα υγρά του,περίπου 20 λεπτά.
Αν δεν έχουμε ζωμό μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε έναν κύβο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου