20 γαρίδες
2-3 σκελίδες σκόρδο σε φετάκια
ξύσμα από ένα λεμόνι
χυμό από ένα λεμόνι
αλάτι,πιπέρι
μαϊντανό ψιλοκομμένο
0,2γρ. κρόκο κοζάνης
ελαιόλαδο
Καθαρίζουμε τις γαρίδες και αφαιρούμε το εντεράκι τους.Τις βάζουμε σε ένα ταψάκι και προσθέτουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά.Σκεπάζουμε και αφήνουμε για 1 ώρα στο ψυγείο.Ψήνουμε στους 180C για 15 λεπτά.
Και αν το συνοδεύσεις και με ούζο ή τσίπουρο, δε σηκώνεσαι από το τραπέζι...
ΑπάντησηΔιαγραφή