2 κ.σ. μαργαρίνη
2 κ.σ. αλεύρι
αλάτι πιπέρι
1 κρασοπότηρο κόκκινο κρασί
1 κρασοπότηρο ζωμό κρέατος
Λιώνουμε τη μαργαρίνη και προσθέτουμε το αλεύρι ανακατεύοντας συνεχώς για να μη σβολιάσει. Προσθέτουμε το κρασί ,το ζωμό και το αλατοπίπερο και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει ελαφρώς .Η σάλτσα αυτή ταιριάζει με ψητό μοσχάρι ή ρολό κιμά .
2 κ.σ. αλεύρι
αλάτι πιπέρι
1 κρασοπότηρο κόκκινο κρασί
1 κρασοπότηρο ζωμό κρέατος
Λιώνουμε τη μαργαρίνη και προσθέτουμε το αλεύρι ανακατεύοντας συνεχώς για να μη σβολιάσει. Προσθέτουμε το κρασί ,το ζωμό και το αλατοπίπερο και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει ελαφρώς .Η σάλτσα αυτή ταιριάζει με ψητό μοσχάρι ή ρολό κιμά .
Απλή κ τέλεια κρασάτη gravy!
ΑπάντησηΔιαγραφή