1 πακέτο χυλοπίτες
5 μανιτάρια πλευρώτους
5 κρεμμυδάκια φρέσκα
μισό ματσάκι άνηθο
1 κολοκυθάκι
αλάτι,πιπέρι
ελαιόλαδο
1 κ.γ. μαργαρίνη
Βράζουμε τις χυλοπίτες σε αλατισμένο νερό.Ψιλοκόβουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε μέσα τα μανιτάρια ,το κολοκυθάκι και το φρέσκο κρεμμύδι.Ροδίζουμε ελαφρά και προσθέτουμε την μαργαρίνη ,αλάτι , πιπέρι και τον άνηθο.Ρίχνουμε τόσο νερό όσο χρειάζεται για να σκεπαστούν τα λαχανικά μας.Βράζουμε σε σιγανή φωτιά για 10΄.
Στραγγίζουμε τις χυλοπίτες και ανακατεύουμε με την σάλτσα μανιταριών.
Σε περίπτωση που δεν νηστεύουμε μπορούμε να προσθέσουμε στην σάλτσα κρέμα γάλακτος και να σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα.
Συνοδεύουμε τα ζυμαρικά με λευκό κρασί.
Καλή επιτυχία !!!!
5 μανιτάρια πλευρώτους
5 κρεμμυδάκια φρέσκα
μισό ματσάκι άνηθο
1 κολοκυθάκι
αλάτι,πιπέρι
ελαιόλαδο
1 κ.γ. μαργαρίνη
Βράζουμε τις χυλοπίτες σε αλατισμένο νερό.Ψιλοκόβουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε μέσα τα μανιτάρια ,το κολοκυθάκι και το φρέσκο κρεμμύδι.Ροδίζουμε ελαφρά και προσθέτουμε την μαργαρίνη ,αλάτι , πιπέρι και τον άνηθο.Ρίχνουμε τόσο νερό όσο χρειάζεται για να σκεπαστούν τα λαχανικά μας.Βράζουμε σε σιγανή φωτιά για 10΄.
Στραγγίζουμε τις χυλοπίτες και ανακατεύουμε με την σάλτσα μανιταριών.
Σε περίπτωση που δεν νηστεύουμε μπορούμε να προσθέσουμε στην σάλτσα κρέμα γάλακτος και να σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα.
Συνοδεύουμε τα ζυμαρικά με λευκό κρασί.
Καλή επιτυχία !!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου