1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
8 γρ. ξερή μαγιά (1 φακελάκι)
1 κ.γ. αλάτι
1 κούπα μαύρες ελιές καθαρισμένες
2 κ.σ. ελαιόλαδο
ρίγανη
χλιαρό νερό όσο σηκώσει
Σε μια λεκάνη ρίχνουμε το αλεύρι ,το αλάτι και τη μαγιά .Ρίχνουμε σιγά σιγά το χλιαρό νερό ανακατεύοντας μέχρι να έχουμε μια αφράτη ζύμη.Προσθέτουμε την ρίγανη ,το ελαιόλαδο και τις ελιές και ζυμώνουμε για 5 '.Βάζουμε τη ζύμη μας σε λαδωμένο ταψάκι και αφήνουμε να φουσκώσει σε ζεστό μέρος για 1 ώρα .Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 45 ' στους 180'C.
Καλή επιτυχία !!!
8 γρ. ξερή μαγιά (1 φακελάκι)
1 κ.γ. αλάτι
1 κούπα μαύρες ελιές καθαρισμένες
2 κ.σ. ελαιόλαδο
ρίγανη
χλιαρό νερό όσο σηκώσει
Σε μια λεκάνη ρίχνουμε το αλεύρι ,το αλάτι και τη μαγιά .Ρίχνουμε σιγά σιγά το χλιαρό νερό ανακατεύοντας μέχρι να έχουμε μια αφράτη ζύμη.Προσθέτουμε την ρίγανη ,το ελαιόλαδο και τις ελιές και ζυμώνουμε για 5 '.Βάζουμε τη ζύμη μας σε λαδωμένο ταψάκι και αφήνουμε να φουσκώσει σε ζεστό μέρος για 1 ώρα .Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 45 ' στους 180'C.
Καλή επιτυχία !!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου