χυμό από 2 πορτοκάλια
1 σφηνάκι κονιάκ
2 κ.σ. μέλι
2 σκ.σκόρδο
1 κρεμμύδι χοντροκομμένο
αλάτι,πιπέρι
ελαιόλαδο
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σωτάρουμε την πάπια.Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και σβήνουμε με το κονιάκ.Ρίχνουμε τον χυμό πορτοκαλιού και το μέλι.Αλατοπιπερώνουμε.Μεταφέρουμε σε γάστρα ή σε ένα ταψάκι που το σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο(ανοίγουμε τρυπούλες για να φεύγει ο ατμός).Ψήνουμε στο φούρνο για 2 ώρες στους 180C .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου