1 κιλό χοιρινό κρέας
1 μικρό λάχανο
ελαιόλαδο
1 κ.σ. πάστα ντομάτας
αλάτι,πιπέρι
κόκκινο πιπέρι καυτερό
Βράζουμε το κρέας για 1 ώρα περίπου.Κόβουμε το λάχανο και αφού ζεστάνουμε το λάδι το αχνίζουμε σε μια κατσαρόλα.Προσθέτουμε το κρέας να τσιγαριστεί ελαφρά και μετά ρίχνουμε το ζωμό του.Στη συνέχεια βάζουμε τη πάστα ντομάτας,αλάτι,πιπέρι και βράζουμε για 30 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει το λάχανο. Σερβίρουμε και από πάνω πασπαλίζουμε κόκκινο πιπέρι γλυκό ή καυτερό αναλόγως πως μας αρέσει.Μπορούμε επίσης να βάλουμε μέσα στο φαγητό και μικρές κόκκινες καυτερές πιπερίτσες.
1 μικρό λάχανο
ελαιόλαδο
1 κ.σ. πάστα ντομάτας
αλάτι,πιπέρι
κόκκινο πιπέρι καυτερό
Βράζουμε το κρέας για 1 ώρα περίπου.Κόβουμε το λάχανο και αφού ζεστάνουμε το λάδι το αχνίζουμε σε μια κατσαρόλα.Προσθέτουμε το κρέας να τσιγαριστεί ελαφρά και μετά ρίχνουμε το ζωμό του.Στη συνέχεια βάζουμε τη πάστα ντομάτας,αλάτι,πιπέρι και βράζουμε για 30 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει το λάχανο. Σερβίρουμε και από πάνω πασπαλίζουμε κόκκινο πιπέρι γλυκό ή καυτερό αναλόγως πως μας αρέσει.Μπορούμε επίσης να βάλουμε μέσα στο φαγητό και μικρές κόκκινες καυτερές πιπερίτσες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου