1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
3 φέτες τριμμένο μπαγιάτικο ψωμί
1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
1 αυγό
1/2 κούπα ελαιόλαδο
αλάτι,πιπέρι
ρίγανη
1/3 κούπα ψιλοκομμένο μαϊντανό
Για τη γέμιση:
6 φέτες γκούντα
6 φέτες γαλοπούλα
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και πλάθουμε.Αφήνουμε για 30 λεπτά να πάρει η ζύμη του κιμά όλα τα αρώματα.Απλώνουμε στο πάγκο μας ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο και στρώνουμε τον κιμά σαν να ανοίγουμε φύλλο.Απλώνουμε από πάνω το γκούντα και μετά τη γαλοπούλα και αρχίζουμε να τυλίγουμε σηκώνοντας μαζί και το αλουμινόχαρτο για να γυρίσει ομοιόμορφα.Κλείνουμε το ρολό και τ τυλίγουμε με το αλουμινόχαρτο πολύ καλά.Το βάζουμε σε ένα ταψί με λίγο νερό και στο φούρνο.Ψήνουμε για 1 ώρα στους 180C και μετά ανοίγουμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 15 λεπτά ακόμα για να ροδίσει.
Καλή επιτυχία!!!!
3 φέτες τριμμένο μπαγιάτικο ψωμί
1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
1 αυγό
1/2 κούπα ελαιόλαδο
αλάτι,πιπέρι
ρίγανη
1/3 κούπα ψιλοκομμένο μαϊντανό
Για τη γέμιση:
6 φέτες γκούντα
6 φέτες γαλοπούλα
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και πλάθουμε.Αφήνουμε για 30 λεπτά να πάρει η ζύμη του κιμά όλα τα αρώματα.Απλώνουμε στο πάγκο μας ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο και στρώνουμε τον κιμά σαν να ανοίγουμε φύλλο.Απλώνουμε από πάνω το γκούντα και μετά τη γαλοπούλα και αρχίζουμε να τυλίγουμε σηκώνοντας μαζί και το αλουμινόχαρτο για να γυρίσει ομοιόμορφα.Κλείνουμε το ρολό και τ τυλίγουμε με το αλουμινόχαρτο πολύ καλά.Το βάζουμε σε ένα ταψί με λίγο νερό και στο φούρνο.Ψήνουμε για 1 ώρα στους 180C και μετά ανοίγουμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 15 λεπτά ακόμα για να ροδίσει.
Καλή επιτυχία!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου