Επειδή δεν τρώνε όλοι τα εντεράκια αυτή η συνταγή είναι μια ωραία παραλλαγή της μαγειρίτσας.
1 κιλό μοσχάρι
1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα
1/2 ματσάκι μαϊντανό
1/2 ματσάκι δυόσμο
1/2 ματσάκι άνηθο
1/2 κούπα άσπρο ρύζι
1/2 κούπα ελαιόλαδο
2 κ.σ. βιτάμ
αλάτι ,πιπέρι
αυγολέμονο
(Για το αυγολέμονο δες εδώ :http://spitikesgeuseis.blogspot.com/search/label/%CE%91%CE%A5%CE%93%CE%9F%CE%9B%CE%95%CE%9C%CE%9F%CE%9D%CE%9F)
Βάζουμε το κρέας να βράσει σε μερίδες ή αν θέλουμε σε μικρότερα κομμάτια,για περίπου 1 ώρα.Στο διάστημα αυτό καθαρίζουμε,πλένουμε και ψιλοκόβουμε τα λαχανικά μας.Όταν περάσει η 1 ώρα προσθέτουμε τα πράσινα υλικά μας,το ελαιόλαδο,το βιτάμ, και βράζουμε για 20 λεπτά.Τέλος προσθέτουμε το ρύζι,αλάτι και πιπέρι.Βράζουμε για 10 λεπτά ακόμα και σβήνουμε.
Κάνουμε το αυγολέμονο και το προσθέτουμε στη σούπα μας.
Καλή επιτυχία !!!!!
1 κιλό μοσχάρι
1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα
1/2 ματσάκι μαϊντανό
1/2 ματσάκι δυόσμο
1/2 ματσάκι άνηθο
1/2 κούπα άσπρο ρύζι
1/2 κούπα ελαιόλαδο
2 κ.σ. βιτάμ
αλάτι ,πιπέρι
αυγολέμονο
(Για το αυγολέμονο δες εδώ :http://spitikesgeuseis.blogspot.com/search/label/%CE%91%CE%A5%CE%93%CE%9F%CE%9B%CE%95%CE%9C%CE%9F%CE%9D%CE%9F)
Βάζουμε το κρέας να βράσει σε μερίδες ή αν θέλουμε σε μικρότερα κομμάτια,για περίπου 1 ώρα.Στο διάστημα αυτό καθαρίζουμε,πλένουμε και ψιλοκόβουμε τα λαχανικά μας.Όταν περάσει η 1 ώρα προσθέτουμε τα πράσινα υλικά μας,το ελαιόλαδο,το βιτάμ, και βράζουμε για 20 λεπτά.Τέλος προσθέτουμε το ρύζι,αλάτι και πιπέρι.Βράζουμε για 10 λεπτά ακόμα και σβήνουμε.
Κάνουμε το αυγολέμονο και το προσθέτουμε στη σούπα μας.
Καλή επιτυχία !!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου