Για τη βάση:
1 κούπα καρύδια τριμμένα
2/3 κούπα φρυγανιά τριμμένη
3 κ.σ. βιτάμ
Για τη γέμιση:
200 γρ. φέτα
150 γρ. τυρί κρέμα
4-5 λιαστές ντομάτες
ψιλοκομμένες
ρίγανη.πιπέρι
1/3 κούπα ελαιόλαδο
μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ανακατεύουμε τα καρύδια (τα οποία έχουν τρίψει πολύ καλά στο μπλέντερ),με τη φρυγανιά προσθέτουμε το βιτάμ και πλάθουμε.Βουτυρώνουμε ένα τσέρκι για τάρτες 20εκ. και απλώνουμε τη ζύμη σηκώνοντας και 1 εκ. στα τοιχώματα.Ψήνουμε στους 180C για 15 λεπτά.Βγάζουμε,αφήνουμε να κρυώσει και ξεφορμάρουμε τη "τάρτα".
Σε ένα μπολ σπάζουμε τη φέτα πολύ καλά,προσθέτουμε όλα τα άλλα υλικά και ανακατεύουμε να ενωθούν.Γεμίζουμε την "τάρτα" ,πασπαλίζουμε με το μαϊντανό και είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε!!!!
1 κούπα καρύδια τριμμένα
2/3 κούπα φρυγανιά τριμμένη
3 κ.σ. βιτάμ
Για τη γέμιση:
200 γρ. φέτα
150 γρ. τυρί κρέμα
4-5 λιαστές ντομάτες
ψιλοκομμένες
ρίγανη.πιπέρι
1/3 κούπα ελαιόλαδο
μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ανακατεύουμε τα καρύδια (τα οποία έχουν τρίψει πολύ καλά στο μπλέντερ),με τη φρυγανιά προσθέτουμε το βιτάμ και πλάθουμε.Βουτυρώνουμε ένα τσέρκι για τάρτες 20εκ. και απλώνουμε τη ζύμη σηκώνοντας και 1 εκ. στα τοιχώματα.Ψήνουμε στους 180C για 15 λεπτά.Βγάζουμε,αφήνουμε να κρυώσει και ξεφορμάρουμε τη "τάρτα".
Σε ένα μπολ σπάζουμε τη φέτα πολύ καλά,προσθέτουμε όλα τα άλλα υλικά και ανακατεύουμε να ενωθούν.Γεμίζουμε την "τάρτα" ,πασπαλίζουμε με το μαϊντανό και είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε!!!!
πολύ μπροστά αυτή η συνταγή
ΑπάντησηΔιαγραφήΧΧΧ
dimitra sky